Menu
https://www.pretecho-baby2b.nl/hoe-werkt-het
 

HOE WERKT HET?

 

Terwijl iedereen vol verwachting naar de baby kijkt, doen wij ons best om leuke beelden van je kind te laten zien. Al voor de geboorte! Leuk voor nu en ook voor later, leuk om te delen en ondertussen krijg je steeds meer beeld van je kindje. Je krijgt foto’s mee en een usb-stick als je dat wilt.

Persoonlijke aandacht, enthousiasme en plezier. Dat is waarom wij het doen! We nemen de tijd om je goed te informeren over wat je allemaal ziet.

 

Natuurlijk mag je broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, tantes, ooms, vrienden meenemen. Samen kun je dan op groot beeldscherm je baby zien bewegen in je buik, het hartje zien kloppen en alvast de vingertjes en teentjes tellen. Wie weet zijn jullie wel benieuwd of het een jongetje of meisje wordt?!

We bieden een uitgebreid pakket aan van verschillende soorten pretecho's, dit kan variëren van een geslachtsbepaling die we vanaf 16 weken aanbieden, tot een zeer uitgebreide in 3D/4D zwangerschapsecho.

 

 

6 weken

Vanaf 6 weken kun je meestal een kloppend hartje ontdekken. Eigenlijk kijk je naar een zwarte bal waarin een grijze structuur zit met daarin iets dat klopt. Het lijkt nog niet heel erg op een kindje, het is echter wel fijn om bevestiging te krijgen.

 

 

12 weken

Vanaf 12 weken zie je al een compleet mensje. Je kindje is dan van kruin tot de stuit ongeveer 7cm lang. Het is verrassend te zien dat je kindje dan vaak lijkt te dansen: zoveel beweging!

16 weken (geslachtsbepaling)

Vanaf 16 weken kun je al veel meer zien. Er is dan te zien of je kindje een jongetje of meisje is. Je kunt ook al zien of het kindje drinkt en of er een plasje in de blaas zit.

 

18 weken

Bij 18 weken is je kindje ongeveer 20cm; net iets groter als je tandenborstel. Het gezichtje begint zich in 2D wat duidelijker af te tekenen, vooral als het vanaf de zijkant in beeld gebracht kan worden (en profiel).

 

23 weken

Tot ongeveer 23 weken is je kindje nog in zijn geheel in één beeldscherm te zien. Daarna "groeit je kindje uit beeld", waardoor dit niet meer mogelijk zal zijn. Er zijn al weer wat meer details zichtbaar.

 

24 tot 28 weken, prachtige opnames!

Vanaf 26 à 27 weken begint je kindje een onderhuids vetlaagje te krijgen, waardoor het gezichtje dus ook wat voller begint te worden. Je kindje is dan ongeveer 33cm lang. Vanaf deze leeftijd worden de beelden van je kindje, dus ook het gezichtje, steeds gedetailleerder vooral in 4D. Optimaal is het resultaat rond 25 weken.

 

Vanaf 31 weken

Tot 32 à 33 weken kun je vaak ook nog mooie beelden van met name het gezichtje te zien krijgen. Pas als je kindje is ingedaald en het hoofdje dan meestal diep in je bekken is "verscholen", is het vaak niet meer mogelijk om het gezichtje nog mooi in beeld te brengen.

   

 

Hoe vaak je behoefte aan visueel contact met je kindje hebt, bepaal jij. Je bent gedurende de hele zwangerschap welkom om een echo te maken. Dat kan bijvoorbeeld even vlug tussendoor (10 minuutjes) of tijdens speciale momenten

 

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Contact